Bel mij: +31 6 51345184
e-mail: info@wisedoctors.nl

Brochure

Brochure aanvragen
Krijg alle informatie over de nascholing van Wise Doctors

Veelgestelde vragen

Je kan via de contactpagina een kennismaking inboeken of je belt mij op: 06-51345184. Dan kan je mij precies de vragen stellen waar je antwoord op wil.

In een groep aan je individuele proces kan een feest van (h)erkenning zijn. Je leert van elkaar en inspireert en motiveert elkaar in het maken van keuzes. Door de groepen klein te houden is er ook veel ruimte voor ieders persoonlijke proces.

Echte verandering vraagt tijd. En herhaling. En verdieping. Door de opbouw met afwisselend een groepsdag en individuele coaching, waarbij de laatste coachingsessie 3 maanden na de laatste groepsdag is, ontstaat er veel ruimte voor dit proces.

Voor elke arts kan het kwetsbaar voelen als je in een nascholing komt die – Hoe verder? heet. We spreken in het begin met de groep af hoe we omgaan hiermee.

Nee. Dit programma gaat over jou. Dus ook jouw individuele vragen staan centraal in de coaching.

Nee, dat is niet mogelijk. Ook al gaat dit programma over jou en jouw proces, het groepsproces speelt een belangrijke rol. Je reflecteert samen, je groeit samen, je inspireert elkaar en je creëert samen veiligheid.

Nee, er is geen voorovernachting inbegrepen. Wil je dit zelf regelen? Op https://www.kapellerput.nl/ kan je je overnachting boeken.

Als je dit wilt, neem dan contact op via info@wisedoctors.nl.

Dit betekent dat er geen btw wordt berekend over de kosten, omdat het onderwijs betreft.